Puustellin keittiöt ja UPM Formi

9.10.2015

Puustelli Group on maineikas suomalainen kalustevalmistaja. Esimerkiksi Puustellin keittiöt ovat jo vuosia olleet Suomen markkinajohtaja. Nyt yhtiö on nopeasti kansainvälistymässä. Puustellin keittiökalusteita viedään Ruotsiin, Venäjälle ja Baltian maihin.

upm-formi-puustelliPuustelli on kehittänyt kattavan ympäristöohjelman, jota noudatetaan tunnollisesti kaikissa tuotanto- ja toimitusvaiheissa. Viimeisin kehityshanke oli aikaansaada keittiökalusteiden valmistuksessa vallankumouksellinen muutos. Tähän muutokseen tarvittiin UPM Formi -biokomposiittia.

Innovatiivisen biokomposiitin edut painevalettujen kalusterunkojen valmistuksessa ovat moninaiset. Ensinnäkin, komposiittirunko on lähes 50 % kevyempi kuin lastulevyrunko, mikä merkitsee energiasäästöjä ja pienempiä kuljetuskustannuksia. Ratkaisu pienentää hiilijalanjäljen puoleen!

Toiseksi, komposiittirunko on vahvempi ja se sietää paremmin rasitusta ja kosteutta, mistä osoitukseksi tuotteelle myönnetään peräti 30 vuoden takuu.

Puustelli aikoo pitää etulinjan asemansa ympäristöystävällisen kalustevalmistuksen kehittäjänä. UPM Formi -biokomposiitin avulla tavoite on helpompi saavuttaa.

Ympäristötietoiselle UPM Formi on kumouksellinen materiaali!

Lisää tietoa UPM Formi:sta (englanniksi).

UPM Biofore

Related Stories