Lahjoja kuusen alla

UPM Blog
UPM Blog
22.12.2015

Joulu on hiipinyt luoksemme taas. Yksi on aloittanut jouluvalmistelunsa lokakuussa – lahjat on ostettu lempeissä kesätuulissa ja juhlapäivän ruokalistaa rakennetaan Excel-taulukossa koko suvun voimin. Joulukonsertit ja -myyjäiset rytmittävät marraskuun loppua. Toinen hakee jouluateriansa sushi-tarvikkeet lähikaupasta, tai ravintolasta, joulua edeltävänä päivänä ja ripustaa oveensa yhden eleettömän koristeen.

Kummallekin osapuolelle joulu tulee ajallaan ja kokonaisena. Perinteet, arvot ja oma elämäntilanne ohjaavat tapaa, jolla joulua vietetään.

Joulu merkitsee jokaiselle meistä eri asioita, ja silti se yhdistää meidät. Menneet, nykyiset ja tulevat joulut ja niissä läsnä olevat ihmiset heräävät mielissämme voimakkaasti eloon kerran vuodessa. Joulun taika syntyy vuosi vuoden jälkeen ajatuksesta ”Mitä hyvää voin antaa ihmisille ympärilläni?”.

Tänäkin vuonna UPM on ollut mukana jakamassa kuusen alta, ja metsästä laajemminkin, löytämiään lahjoja lahjoittamalla rahaa Tukikummi-toimintaan sekä osallistumalla Joulupuu-keräykseen. Tukikummit-säätiö kerää varoja nuorille, jotka ovat vaarassa pudota pois harrastuksistaan ja kaveriporukoistaan perheen taloudellisen tilanteen vuoksi. Lahjoituksilla maksetaan esimerkiksi urheiluharrastusten kausimaksuja, soittotunteja tai lukiokirjoja. Joulupuu-keräyksessä UPM:n työntekijät ostavat lahjoja sellaisten perheiden lapsille, joissa joulu merkitsee myös taloudellista haastetta.

UPM toivottaa levollista ja tunnelmallista joulua kaikille työntekijöilleen ja yhteistyökumppaneilleen. Luodaan ensi vuonna yhdessä lisää hyvää jaettavaksi.

Tutustu Tukikummien toimintaan.

 

Related Stories