ELLE China: muoti on kestävää

6.10.2015
PaperAsia-Elle

ELLE on maailmanlaajuisesti tunnettu huippuluokan muotilehti, jonka tuotemerkin omistaa Lagardere Active. Lehden kiinalainen painos ilmestyy Hearst Magazines China:n lisenssillä.

Vuonna 1998 lanseerattu ELLE China oli ensimmäinen kansainvälinen muotilehti Kiinassa. Lehti tavoittaa tänä päivänä yli 1,3 miljoonaa lukijaa ja sillä on huippuluokan muotilehdistä suurin mainonnan markkinaosuus.

Markkinoiden kysynnän vuoksi ELLE China päätti vuonna 2012 muuttaa ilmestymistiheytensä kuukausittaisesta joka toinen viikko ilmestyväksi. Samaan aikaan ELLE Chinan johto halusi parantaa suositun lehden ympäristösuorituskykyä. Lehti haluttiin painaa paperille, joka yhdistää huippulaadun ja ympäristövastuun. Luonnollinen valinta on UPM:n Changshun paperitehtaalla valmistettu päällystetty hienopaperi, UPM Finesse Classic Gloss.

Paperin FSC® (Forest Stewardship Council) -sertifikaatti takaa, että paperivalmistuksessa käytettävät kuidut ovat peräisin kestävästi hoidetuista metsistä, ja hankittu ympäristölle vastuullisella sekä sosiaalisesti ja taloudellisesti kestävällä tavalla.

Biofore-vaikutus

UPM Changshun tehdas on muutenkin hyvä esimerkki vastuullisesta paperintuotannosta. Biofore-strategian mukaisesti tehdas korostaa resurssitehokkuutta ja vastuullisuutta kaikissa toiminnoissaan.

Biofore-vaikutus on helposti nähtävillä. Yli kymmenen vuoden aikana Changshun tehdas on vähentänyt vedenkulutustaan 65 % ja energiankulutustaan 25 %. Lisäksi tehtaan tuotantojätteen määrä on pienentynyt 65 %.

UPM Biofore

Related Stories