UPM:n Changshun paperikone 3:n avajaisia juhlittiin Kiinassa

Saara Töyssy
Saara Töyssy
UPM Communications
12.4.2016

UPM Changshun paperikone 3 vihittiin virallisesti käyttöön Kiinassa 12. huhtikuuta 2016. Uusi paperikone lisää UPM:n tuotantokapasiteettia Aasiassa ja tukee yhtiön Biofore-strategiaa. Investoinnin avulla UPM jatkaa ympäristöystävällisten, turvallisten ja monipuolisten tuotteiden tarjoamista Kiinan sekä Aasian ja Tyynenmeren alueen asiakkaille.

Changshun tehtaan kolmas tuotantoyksikkö vahvistaa UPM:n asemaa Aasian markkinoilla. Se toimii yhtenä osana kasvusijoituksia, jotka tukevat UPM:n globaalia kasvua tarraetiketti- ja taustapaperimarkkinoilla. Investoinnin kautta UPM pystyy parantamaan ja laajentamaan palvelujaan sekä Aasiassa että Euroopan ja Pohjois-Amerikan markkinoilla.

cutting_the_ribbon
Nauhan leikkaus Changshun tehtaalla paperikone 3:n avajaisissa.

Paperikone 3:n monipuolista tuotantolinjaa ja prosessia voi soveltaa monien tuotteiden valmistukseen aina päällystämättömästä hienopaperista kehittyneisiin erikoispaperituotteisiin. Koneen uusi konsepti tehostaa paperinvalmistusta ja pienentää energiankulutusta.

Uusi paperikone aloitti toimintansa  joulukuussa 2015. Changshun tehtaan tuotevalikoimaa on nyt laajennettu tarramateriaaleihin ja erikoispapereihin. Kysynnän ennustetaan kasvavan ympäri maailmaa, mutta erityisen voimakkaasti Kiinan ja Aasian alueella.

Kuvia avajaisista:

lion_changshu
Kiinalainen festivaaliperinne, jossa kaikkein kunnioitetuimmat vieraat laittavat leijonalle silmät. Silmien laiton jälkeen leijonat tanssivat. Tarkoitus on herättää leijona eloon ja taata näin onnekas ja sujuva tulevaisuus.
160412-UPM-CHANGHSU_15
PM3.n avajaisissa olivat myös Robin Shi, etikettimateiaalien myynnistä Kiinassa ja Robin Chen, Taiwan KK.
pesonen_changshu
Toimitusjohtaja Jussi Pesonen puhumassa avajaisissa. Paperikone 3 Changshussa vastaa kasvavaan erikoispapereiden ja tarramateriaalin kysyntään Aasian ja Tyynen valtameren alueilla. Lupaavat markkina-alueet ovat kehittyneet osittain nopean kaupungistumisen myötä.
160412-UPM-CHANGHSU_06
Avajaisyleisö tarkkaavaisena.

changshu2

WP_20160412_001
Taustalla näkyvä UPM:n aarnikotka muistutti avajaisissa lohikäärmettä punaisissa sävyissään.
poyta
UPM uuden ajan alussa Kiinassa.

 

UPM Paper Asia,20151209 UPM Changshu paper mill, China
Paperikone 3:n käyttämä uusi innovatiivinen tuotantoteknologia tuo joustavuutta tuotantoon ja lisäarvoa asiakkaille. UPM Changshun paperitehdas Kiinassa.


Lue lisää:

Lue tiedote aiheesta »
Aasia on UPM:lle kasvava markkina »
Lue lisää paperikone 3:n rakentamisesta »
Kestävää paperin tuotantoa ja kulutusta Kiinassa »

 

 

Related Stories