Tietoa

Biofore

Biofore on UPM:n luoma käsite, joka asemoi yhtiön uudella tavalla.

Bio viestii suuntautumista tulevaisuuteen, kestäviä ratkaisuja ja hyvää ympäristönsuorituskykyä. Fore viittaa metsään (forest) ja yhtiön asemaan kehityksen edelläkävijänä (in the forefront).

UPM yhdistää bio- ja metsäteollisuuden sekä kehittää uusia innovaatioita. Tarkastelemme metsää ja nykyisiä liiketoimintoja uusin silmin. Kestävä kehitys ja innovaatiot tarjoavat mielenkiintoisia mahdollisuuksia.

Biofore on sitoumuksemme olla alan edelläkävijä. Biofore on toimintaa, toimenpiteitä ja aloitteita jokapäiväisessä työssä.

Biofore-lehti

Biofore-lehti tuo esille biometsäteollisuuden mahdollisuuksia ja ratkaisuja, ja nostaa esille mielenkiintoisia yhteiskunnallisia keskustelunaiheita. Globaalisti ilmestyvä lehti taustoittaa UPM:n rohkeaa uudistumista ja tarjoaa mielenkiintoisia, yllättäviäkin, näkökulmia tulevaisuuteen ja kestävään liiketoimintaan.

Lehti ilmestyy kolme kertaa vuodessa painettuna versiona suomeksi, englanniksi, saksaksi ja kiinaksi. Painetun lehden lisäksi ilmestyy myös digitaalinen versio. Uuden lehden kohderyhmänä ovat sijoittajat, asiakkaat, päättäjät, media ja UPM:n henkilöstö maailmanlaajuisesti.

Päätoimittaja: Elisa Nilsson

Sisältö: A-Lehdet Dialogi

Verkkosivusto: Dingle

Lehden suunnittelu: Valve