Haku

The traditional Rauma Lace Week captivated by the Bio Era truck

Aurinko lämmittää kasvojani, kun kävelen pitkin mukulakivikatua. Edessäni levittäytyy Bioaika-tori, jolla vanha ja idyllinen ympäristö ja tulevaisuuteen katsova Bioaika-rekka kohtaavat.

UPM -
15.8.2017

Urbaani ihminen näkee sen lentokoneen ikkunasta. Rohkea uskaltaa asvaltin ulkopuolelle ja huomaa vanhan totuuden useammalla aistilla: metsää on Suomessa paljon, kaikkialla. Mutta mikä merkitys sillä on?

UPM -
24.7.2017
Kohti biotulevaisuutta Bioaika-startissa Helsingissä

Skannaa tuotekoodi ja lue lisää ”Bioajan hottiksista” tai arvostele, onko kyseessä hyvä vai huono uutinen! Nämä ja muut näyttelykohteet olivat ensimmäistä kertaa yleisön koettavissa maanantaina 5. kesäkuuta Bioaika-startissa Helsingissä.

UPM -
21.6.2017

Suomen talous orastaa pitkän kuivan kauden jälkeen pientä kasvua. Samaan aikaan on kiihtynyt julkinen ryöpytys yritystuista ja vaatimus niiden leikkaamiseksi. Asiaa on pohdittu myös toukokuussa julkaistussa TEM:n virkamiesselvityksessä.

UPM -
19.6.2017

UPM on julkistanut solmimansa globaalin kumppanuussopimuksen FSC:n kanssa. UPM on julkistanut solmimansa globaalin kumppanuussopimuksen FSC:n kanssa.

UPM -
17.5.2017

Puu on arvokas raaka-aine, jonka jokainen kuitu on kautta aikojen pyritty hyödyntämään kokonaan. Suomalainen metsäteollisuus käyttää nykyään luonnonvaroja hyvin tehokkaasti ja vastuullisesti – vähemmästä syntyy enemmän.

UPM -
10.5.2017

UPM:n varsinaisen yhtiökokouksen liveblogi on täällä taas!

UPM -
29.3.2017
Retention trees landscape

Me UPM:ssä seuraamme metsätaloustoimenpiteiden laatua monin eri tavoin. Teemme puunkorjuun ja metsänhoitotöiden laadunseurantoja tuhansittain joka vuosi.

UPM -
16.2.2017

Joulurauhan julistaminen riistaeläimille on perinteeksi muodostunut ele Suomessa. Useilla paikkakunnilla metsästäjät kokoontuvat ennen joulua erätulille ja vievät metsän riistalle tervehdyksen.

UPM -
21.12.2016

UPM Biochemicals osallistui tänä vuonna erittäin mielenkiintoiseen ja tärkeään hankkeeseen, jossa HYKS Syöpäkeskus kumppaneineen etsi innovatiivisia ratkaisuja syöpähoidon ja potilaiden arjen haasteisiin.

UPM -
20.12.2016