Haku

Yritykset eivät ole muusta maailmasta ja yhteiskunnasta irrallisia toimijoita. Liiketoiminnan harjoittajat ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaisiin, viranomaisiin ja alan muihin toimijoihin.

UPM -
13.10.2017
Kymi recovery plant

UPM:llä on neljä sellutehdasta, jotka jalostavat sellua Suomessa havupuusta ja koivusta sekä Uruguayssa eukalyptuksesta. Samasta puusta tehtaat tuottavat sellun lisäksi huomattavan määrän bioenergiaa.

UPM -
10.10.2017
From forest to tank – bioeconomy in practice

Bussi Helsingin keskustassa odottaa Brysselin vieraita työ- ja elinkeinoministeriön ja Suomen pysyvän EU-edustuston järjestämälle biotalousvierailulle Suomeen.

UPM -
5.10.2017

Suomi täyttää tänä vuonna 100 vuotta. Sinä aikana sekä maailma että yritysten rooli maailmassa ovat muuttuneet.

UPM -
8.9.2017
The traditional Rauma Lace Week captivated by the Bio Era truck

Aurinko lämmittää kasvojani, kun kävelen pitkin mukulakivikatua. Edessäni levittäytyy Bioaika-tori, jolla vanha ja idyllinen ympäristö ja tulevaisuuteen katsova Bioaika-rekka kohtaavat.

UPM -
15.8.2017

Urbaani ihminen näkee sen lentokoneen ikkunasta. Rohkea uskaltaa asvaltin ulkopuolelle ja huomaa vanhan totuuden useammalla aistilla: metsää on Suomessa paljon, kaikkialla. Mutta mikä merkitys sillä on?

UPM -
24.7.2017
Kohti biotulevaisuutta Bioaika-startissa Helsingissä

Skannaa tuotekoodi ja lue lisää ”Bioajan hottiksista” tai arvostele, onko kyseessä hyvä vai huono uutinen! Nämä ja muut näyttelykohteet olivat ensimmäistä kertaa yleisön koettavissa maanantaina 5. kesäkuuta Bioaika-startissa Helsingissä.

UPM -
21.6.2017

Suomen talous orastaa pitkän kuivan kauden jälkeen pientä kasvua. Samaan aikaan on kiihtynyt julkinen ryöpytys yritystuista ja vaatimus niiden leikkaamiseksi. Asiaa on pohdittu myös toukokuussa julkaistussa TEM:n virkamiesselvityksessä.

UPM -
19.6.2017

UPM on julkistanut solmimansa globaalin kumppanuussopimuksen FSC:n kanssa. UPM on julkistanut solmimansa globaalin kumppanuussopimuksen FSC:n kanssa.

UPM -
17.5.2017

Puu on arvokas raaka-aine, jonka jokainen kuitu on kautta aikojen pyritty hyödyntämään kokonaan. Suomalainen metsäteollisuus käyttää nykyään luonnonvaroja hyvin tehokkaasti ja vastuullisesti – vähemmästä syntyy enemmän.

UPM -
10.5.2017