Haku

Metsänomistaja Juhana Koskuen ja metsäasiakasvastaava Risto Saarisen keskinäistä keskustelua ei tarvitse seurata sivusta kovin pitkään huomatakseen, että hyväntahtoisen leukailun lomassa valmistuu paljon jämptiä metsäasiaa.

UPM -
17.7.2018

Kymin taideruukilla, Kuusankoskella on päässyt jo kesäkuun alusta tutustumaan Aarnikotkan matkassa -näyttelyyn. Näyttelyyn on kerätty niin virallisia, kuin epävirallisiakin esineitä, joissa komeilee UPM:n tunnus eli aarnikotka.

UPM -
16.7.2018

Paperitehtaat ottavat merkittäviä askelia kohti suljettua kiertoa, mikä on päätavoitteemme.

UPM -
13.7.2018

Helteinen kesäpäivä äskettäin hakatussa metsässä. Korvat herkistyvät lintujen kirskuvaan ääneen. Mitä ihmettä? Avarassa maisemassa kiirii tervapääskyn tuttu ääni.

UPM -
10.7.2018

Tehtaamme näkyvät paikallisessa maisemassa ja tuovat alueelle ja moneen perheeseen taloudellista hyvinvointia. Olemme monesti suurimpia työllistäjiä ja verotulojen tuojia paikkakunnilla, joissa toimimme.

UPM -
6.7.2018

Hortoilu eli villivihannesten ja -yrttien kerääminen on lähiruokaa arvostavan metsässä liikkujan harrastus, joka vie mennessään. Mitä tahansa metsästä ei kuitenkaan voi kerätä.

UPM -
3.7.2018

Biopolttoaineiden kestäväksi raaka-aineeksi erinomaisesti soveltuva Brassica carinata on noussut nopeasti mielenkiintoiseksi talviviljelykasviksi Uruguayssa.

UPM -
28.6.2018
Jaska-Poikonen

Metsänomistajalle ryhmäsertifikaattiin liittyminen on maksutonta. FSC®-sertifiointi tuo puulle hintalisää ja parantaa metsän monimuotoisuutta.

UPM -
26.6.2018

Metsäteollisuus ry:n sekä Puunjalostusinsinöörien järjestämän Wood U Make It Happen? -innovaatiokilpailun kolme finalistia tulevat Aalto-yliopistosta. Innovaatiokilpailun voittaja valitaan Metsäteollisuus ry:n 100-vuotisjuhlassa joulukuussa 2018.

UPM -
25.6.2018

Polkujuoksu on trendikkään raikas ja vahvan perinteikäs ­metsäinen liikuntamuoto. Se sopii mainiosti kaikkiin vuodenaikoihin – kunhan varusteet ovat kunnossa.

UPM -
21.6.2018