Haku

Jääkiekossa ei taistella vain maailmanmestaruudesta tai Suomen mestaruudesta. UPM:n tehtaat kisaavat yhtiön mestaruudesta tulevalla kaudella jo 19. kertaa.

UPM -
12.9.2018
ONLINE COMMERCE GOES MOBILE

Pakkausten on onnistuttava kahdessa tärkeässä perustehtävässä. Niiden on suojattava sisällä olevaa tuotetta kuljetuksen, säilytyksen ja joskus jopa käytön aikana. Samalla pakkauksen ulkoasun tulisi havainnollistaa, mitä brändi edustaa.

UPM -
4.9.2018

Syyskuussa alkaa haku UPM:n sähkö- ja automaation oppisopimuskoulutukseen, joka käynnistyy ensi vuonna. Automaatioasentajat Mikko Hiltunen ja Hannu Perttula ovat viihtyneet työssään.

UPM -
3.9.2018

Mekaanisen kunnossapidon asentaja Jukka Haavisto ja moniosaaja Jari Montonen huolehtivat Jämsässä Jokilaakson paperitehtailla, että koneet toimivat ja asiakkaat saavat paperia. Tehtailla on pian käynnistymässä oppisopimuskoulutusohjelma.

UPM -
3.9.2018

Mikä on työ, joka yhdistää sopivassa suhteessa käsillä tekemistä, jännittävää suurien laitteiden liikuttelua, rempseää duunikulttuuria ja vapautta omaan työskentelyrytmiin? Hommat sellutehtaan kuorimolla – sitä mieltä on ainakin Mike Sani.

UPM -
3.9.2018

Työurallaan uusia tuulia etsineet Jenni Matikainen ja Tommi Huipero ovat viihtyneet lähes vuoden saha-alan ammattitutkintoon valmistavassa 2-vuotisessa koulutuksessa. UPM etsii jälleen tulevaisuuden saha-alan moniosaajia.

UPM -
3.9.2018

UPM:n työntekijät ovat kiertäneet kouluissa kertomassa kestävästä kehityksestä jo kahdeksan vuoden ajan.

UPM -
29.8.2018

Mobiilikaupan määrä kasvaa tasaisesti vähittäiskaupassa. Ranskalainen verkkokaupan edelläkävijä BazarChic arvioi, että mobiilikauppa ylittää kiinteän verkkokaupan myynnin tänä vuonna.

UPM -
28.8.2018
Luan Hulaj

Kaksikymmentä vuotta sitten 10-vuotias poika saapui perheineen Kosovosta Suomeen, pieneen tehdaskaupunkiin. UPM:n esimies -koulutuksesta tuoreeltaan valmistunut Luan Hulaj, 30, ei vielä silloin tiennyt, mitä metsä merkitsee suomalaiselle.

UPM -
23.8.2018

Pakkaustarpeet kasvavat kaikkialla maailmassa. Myös uusiutuvien tuotteiden tarve on kasvussa, minkä vuoksi innovatiiviset ratkaisut ja oikeanlaiset materiaalit ovat tärkeitä ympäristöä mahdollisimman vähän kuormittavien pakkausten valmistamisessa.

UPM -
21.8.2018