Haku

Stefanie Eichiner

Uusiutuvan raaka-aineen, pienen hiilijalanjäljen ja tehokkaan kierrätyksen ansiosta painettu media täyttää kestävän kehityksen vaatimukset. Paperi edustaa myös kestäviä arvoja ja vetoaa tunteisiin.

UPM -
17.8.2017

UPM:n Tervasaaren, Jokilaakson ja Rauman paperitehtailla alkaa lokakuussa yhteinen oppisopimuskoulutusohjelma. Koulutettavat voivat suorittaa voimalaitoksen käyttäjän ammattitutkinnon. Haku on avoinna 29.8. asti.

UPM -
8.8.2017
Uudelleenmetsitys elvyttää Jaguari-joen vesistön Brasiliassa

Kaksi vuosisataa tehokasta maanviljelyä on vaarantanut Jaguariúnan vesistön ekosysteemin São Paulossa. Rantavyöhykkeen tuhotun metsän takia Jaguari-joki on virrannut likaisena.

UPM -
26.7.2017
Sahatavara lähtee maailmalle Stevecon ja UPM:n pitkäaikaisella yhteistyöllä

Kotkan ja Helsingin satamilla on merkittävä rooli, kun UPM:n neljän sahan tuotteet lähtevät Suomesta maailman markkinoille.

UPM -
21.7.2017
Lukutaito avartaa maailmaa

Toukokuun lopulla Jämsänkosken ammattiopistolla Sanat haltuun -lukutaitotyöpajassa pohdittiin sitä, miten viestin merkitys muuttuu kertojasta ja vastaanottajasta riippuen.

UPM -
19.7.2017
Zero Solid Waste -projekti etenee – ei enää kiinteää kaatopaikkajätettä UPM:n Suomen Vaneri- ja Sahaliiketoiminnoista

UPM Plywood ja UPM Timber -liiketoiminnot ovat päässeet ensimmäisinä UPM:n Zero Solid Waste -hankkeen tiukkaan kierrätystavoitteeseen. Hanke tähtää siihen, ettei koko globaalin yhtiön liiketoiminnoissa synny lainkaan kiinteää kaatopaikkajätettä vuote

UPM -
17.7.2017
UPM Tea House

Biofore Tea House ihastutti Design Shanghai -tapahtuman vieraita keväällä. Rauhallinen ja harmoninen tila yhdisti ikivanhat kiinalaiset teetraditiot ja modernin muotoilun.

UPM -
13.7.2017

Remontoidun saaristolaismökin uudet ja vanhat sisäpinnat haluttiin liittää saumattomasti toisiinsa ja sovittaa ne isoista ikkunoista avautuvaan upeaan maisemaan. Vahva visio toteutui koivuvanerilla.

UPM -
11.7.2017

Vakituiset ja satunnaiset bloggaajat kilpailevat netissä lukijoista. Suomalainen Kotiblogit-lehti tarjoaa bloggaajille yllättävän vaihtoehdon. Se julkaisee blogeja printissä.

UPM -
6.7.2017
UPM Paper

Tämän päivän reaaliaikaisessa ja verkottuneessa maailmassa asiakkaat edellyttävät, että tilausprosessi on nopea ja läpinäkyvä. UPM:n uusi eOrder-palvelu tarjoaa sulavan ja intuitiivisen ostokokemuksen vuorokauden ympäri.

UPM -
4.7.2017