Haku

Kun UPM:n nuoriso laitetaan miettimään, miten turvallisuusasioita voisi kehittää entisestään, saadaan rutkasti käyttökelpoisia ehdotuksia, joita kuunnellaan johtotasolla asti.

UPM -
13.12.2017
Ansa Helomaa

Viime kesänä UPM Metsällä työskennellyt Ansa Helomaa arvostaa vastuulliseen toimintaan kannustamista.

UPM -
12.12.2017
Annika Pajula

Annika Pajula tuli kesätöihin UPM:n IT Services for Raflatac -tiimiin viime toukokuussa, ja mielenkiintoinen IT-pesti on jatkunut osa-aikaisena. ”Käytettävyys kiinnostaa, ja työni on tarjonnut siihen todella hyvän ensikosketuksen.”

UPM -
12.12.2017
Dave Hensel

UPM Blandin Yhdysvalloissa tukee Treezy Does It -nimistä verkkosivustoa, joka tarjoaa minnesotalaisille peruskoulunopettajille maksutonta, informatiivista ja vuorovaikutteista opetusmateriaalia metsästä.

UPM -
11.12.2017
New applications of bioeconomy attract EcoPro visitors in Tokyo

Kasvava kiinnostus ympäristövastuuta ja sosiaalista vastuullisuutta kohtaan näkyy selvästi EcoProssa, joka on yksi Japanin suurimmista ja tärkeimmistä ympäristömessutapahtumista.

UPM -
8.12.2017
UPM Kiina palkittu Top Employers China 2018 -sertifikaatilla

UPM:lle on myönnetty Top Employers China -sertifikaatti jo kuudentena vuotena peräkkäin. Top Employer Institute myöntää vuosittain sertifikaatin yrityksille, joiden katsotaan tarjoavan työntekijöilleen erinomaiset työolot.

UPM -
8.12.2017
Lilli Vuorela

Topakka ja aktiivinen Lilli Vuorela aloitti Yhtyneiden Paperitehtaiden ja AB Walkiakosken huoltotarkastajana vuonna 1929, ja hänen nimiinsä menevät monet yhtiömme historian sosiaalisen vastuullisuuden toimet.

UPM -
30.11.2017
Lietteiden ravinteet lannoitekäyttöön

UPM tutkii yhdessä lannoitevalmistaja Yaran kanssa, kuinka sellu- ja paperitehtaiden valmistusprosesseissa syntyvän lietteen sisältämät ravinteet voitaisiin hyödyntää kasvien lannoitteena.

UPM -
23.11.2017
Maroš Šefčovič, Marko Janhunen (UPM), Jussi Pesonen (UPM), Jaakko Nousiainen (UPM)

Euroopan unioni valmistelee parhaillaan uutta energia- ja maankäyttölainsäädäntöä, joka tukee Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita. Lakiesityksillä on suuri vaikutus metsäteollisuuteen, joka kehittää parhaillaan uusia biopohjaisia tuotteita.

UPM -
15.11.2017
Opiskelijoilta innovatiivisia ehdotuksia paikalliseen sidosryhmäyhteistyöhön

UPM haastoi yhdessä Helsinki Think Companyn kanssa yliopisto-opiskelijat miettimään, kuinka UPM voisi kehittää vuorovaikutustaan tehdaspaikkakuntiensa sidosryhmien kanssa.

UPM -
13.11.2017