Haku

Jukka Makkonen

Jukka Makkonen aloitti pari vuotta sitten UPM Plywoodin Savonlinnan vaneritehtaalla mekaanisen kunnossapidon oppisopimustyyppisen koulutuksen.

UPM -
12.3.2018

UPM:n Biomedicals-yksikkö edistää yritys- ja yliopistomaailman yhteistyötä biolääketieteessä. FIMM:n kanssa toteutettava syöpätutkimushanke on hyvä esimerkki yhteistyöstä, josta hyötyvät niin potilaat, yritykset kuin yhteiskuntakin.

UPM -
9.3.2018
Noora Kokkonen

Oluenystävät arvostavat käsityöläisoluiden monipuolista makumaailmaa, mutta myös etiketillä on vahva vaikutus ostopäätökseen.

UPM -
6.3.2018
Aiming for improved air quality

Helsinki on maailman ensimmäisiä kaupunkiseutuja, joka siirtyy käyttämään täysin jäte- ja tähdepohjaisia polttoaineita julkisessa liikenteessään vuoteen 2020 mennessä.

UPM -
2.3.2018

Yrityksen innovaatiotoiminnan mittarina käytetään usein uusien patenttihakemusten määrää. UPM tekee vuosittain noin 360 patenttihakemusta eri puolilla maailmaa.

UPM -
26.2.2018

Puu on elävä ja lämmin materiaali. Se tuoksuu ja tuntuu hyvältä, ja sillä on positiivisia terveysvaikutuksia.

UPM -
22.2.2018
Global corporations have a key role in fighting against corruption and bribery

Korruptio on globaali, yhteiskunnallinen ja rakenteellinen ongelma, jota on hankala tunnistaa, tutkia tai mitata. UPM ei hyväksy korruptiota ja lahjontaa missään muodossa.

UPM -
20.2.2018

Viime vuosi vietettiin terveesti rinta rottingilla ja ylpeinä suomalaisesta työstä Made By Finland -kampanjan innoittamana. Missä asioissa voisimme vielä parantaa ja miten suomalainen työ muuttuu tulevaisuudessa?

UPM -
1.2.2018

Bioaika-rekka vieraili viime vuonna 66 suomalaisella paikkakunnalla. Puoli vuotta kestänyt kiertue vei viestiä biotalouden tärkeydestä ja opetti etenkin nuoria ymmärtämään, kuinka moneen alaan se liittyy.

UPM -
25.1.2018

Arvopohja on muuttunut ja vastuullisuusvaatimukset ovat kasvaneet Kiinassa, mikä näkyy myös maan kopiopaperimarkkinoilla. Ennen kuluttajat valitsivat paperinsa lähinnä hinnan ja laadun perusteella, mutta nyt heitä kiinnostaa myös kuidun vastuullisuus

UPM -
23.1.2018