Haku

Siitä lähtien kun ensimmäiset eukalyptuspuiden taimet istutettiin Uruguayssa 30 vuotta sitten, UPM:stä on tullut paikallisen työllisyyden ja yrittäjyyden moottori. Vaikutukset Uruguayssa ovat olleet laaja-alaisia.

UPM -
21.11.2018

Norjalla on kunnianhimoinen tavoite vähentää liikenteen aiheuttamia päästöjä. Norjalaisen ympäristöjärjestö ZEROn mukaan kestävillä biopolttoaineilla on merkittävä rooli tulevaisuuden liikenneratkaisuissa ja biotaloudessa.

UPM -
15.11.2018

Tänä vuonna valmistetaan noin 50 miljoonaa punaista paperiunikkoa, jotka symboloivat sodassa kaatuneita sotilaita. Unikoissa käytettävä sellu tulee UPM:n Kaukaan sellutehtaalta ja niissä käytettävän paperin valmistaa James Cropperin paperitehdas.

UPM -
7.11.2018

Pitkäjänteinen sitoutuminen Kiinaan on tuonut UPM:lle vahvan jalansijan kasvumarkkinoilla. 20 vuoden aikana tehdyt investoinnit antavat hyvän pohjan tulevallekin kasvulle.

UPM -
5.11.2018

UPM:n Biofore-konseptiauto on kiertänyt ympäri maailmaa jo neljän vuoden ajan herättäen ihastusta ystävällisellä muotoilullaan ja uusiutuvilla sekä kierrätettävillä valmistusmateriaaleillaan.

UPM -
2.11.2018

UPM:n biotalouden tuotteet tarjoavat kestäviä ratkaisuja globaalien megatrendien keskeisiin haasteisiin ja mahdollisuuksiin. Se on erinomainen pohja yhtiön tulevalle kasvulle ja tuloksen parantamiselle, sanoo UPM:n toimitusjohtaja Jussi Pesonen.

UPM -
31.10.2018

”Tarkoituksemme on Lehtisillan avulla näyttää materiaalin ominaisuuksia käytettävyydestä kestävyyteen,” kertoo UPM Formi 3D -materiaalin kehittänyt sovelluspäällikkö Eve Saarikoski.

UPM -
26.10.2018

Universum Finlandin vuotuinen Nuoret ammattilaiset -selvitys ammattilaisten työnantajamielikuvista kertoo, että UPM on työnantajista ykkössijalla naisinsinöörien keskuudessa Suomessa.

UPM -
17.10.2018
Metsä iloa ja hyötyä kaikille

Ei ole erikseen tukkimetsiä, marjametsiä tai ulkoilumetsiä. Eikä hyönteismetsiä tai vettä puhdistavia ja hiiltä sitovia metsiä. Kestävästi hoidettu talousmetsä tarjoaa kaikki palvelut.

UPM -
16.10.2018

Jarno Lehto ja Matti Noronen ovat työskennelleet UPM:n Jyväskylän vaneritehtaalla usean vuoden ajan. Molemmille yhteistä on UPM:n oppimisopimuskoulutus, joka on avannut heille molemmille tien kehittävien työtehtävien pariin kasvavassa kaupungissa.

UPM -
1.10.2018