Haku

Maroš Šefčovič, Marko Janhunen (UPM), Jussi Pesonen (UPM), Jaakko Nousiainen (UPM)

Euroopan unioni valmistelee parhaillaan uutta energia- ja maankäyttölainsäädäntöä, joka tukee Pariisin ilmastosopimuksen tavoitteita. Lakiesityksillä on suuri vaikutus metsäteollisuuteen, joka kehittää parhaillaan uusia biopohjaisia tuotteita.

UPM -
15.11.2017
Opiskelijoilta innovatiivisia ehdotuksia paikalliseen sidosryhmäyhteistyöhön

UPM haastoi yhdessä Helsinki Think Companyn kanssa yliopisto-opiskelijat miettimään, kuinka UPM voisi kehittää vuorovaikutustaan tehdaspaikkakuntiensa sidosryhmien kanssa.

UPM -
13.11.2017
Louise Ankartjärn

Hyviä strategisia päätöksiä ei synny ilman luovaa menestystarinaa eikä ilman perusteellista taustatyötä. Siksi tarvitaan niitä, joiden käsissä tarina ja analyysi kohtaavat toisensa. UPM:n strategia-asiantuntija Louise Ankartjärn kertoo urastaan.

UPM -
7.11.2017

Innokkaat nuoret ammattilaiset tapasivat kaksipäiväisen perehdytyspäivän yhteydessä syksyisessä Helsingissä. 14 eri maista ja opiskelutaustoista lähtöisin olevaa osaajaa oli hyväksytty UPM Bioforce Graduate -harjoitteluohjelmaan.

UPM -
3.11.2017
My travels with the Biofore Car

Minun ja Biofore-konseptiauton yhteinen tarina alkaa jo vuodesta 2010, kun ajoneuvoa alettiin suunnitella Metropolia Ammattikorkeakoulussa.

UPM -
26.10.2017

UPM nähdään eteenpäin pyrkivänä, modernina ja työntekijöistään huolehtivana työnantajana, paljastuu Universumin Suomen Ihanteellisimmat työnantajat 2017 -tutkimuksessa.

UPM -
25.10.2017
Hanna Huttunen

UPM Plywood etsii jälleen vanerialan moniosaajia oppisopimustyyppiseen koulutukseen Savonlinnan tehtaalle.

UPM -
24.10.2017
Tackling water shortage in China

UPM Raflatac Kiina etsii yhteistyössä Kiinan naisten kehityssäätiön (CWDF) kanssa ratkaisuja Kiinan länsiosien juomavesipulaan.

UPM -
18.10.2017

UPM Energy etsii parhaita palvelumuotoilun ja analytiikan osaajia innovoimaan kanssaan tulevaisuuden digitaalisia käyttäjäkokemuksia ja analytiikkaratkaisuja.

UPM -
13.10.2017

Yritykset eivät ole muusta maailmasta ja yhteiskunnasta irrallisia toimijoita. Liiketoiminnan harjoittajat ovat jatkuvassa vuorovaikutuksessa asiakkaisiin, viranomaisiin ja alan muihin toimijoihin.

UPM -
13.10.2017