Haku

Metsien perimä uinuu siemenissä ja taimissa. Taimitarhalla niistä pidetään yhtä tarkkaa huolta kuin omista lapsista. Hyvä taimi on terveen metsän perusta.

UPM -
19.1.2018

UPM Plywoodin uusi WISA BioBond -liimausteknologia avaa vanerin tuotannossa uuden aikakauden. Nyt liiman öljypohjaista fenolia voidaan korvata ympäristöä säästävällä ligniinillä. WISA-vanerien hyvät ominaisuudet pysyvät ennallaan.

UPM -
17.1.2018
Helping to win the war on disease

Infektioiden ja superbakteerien uhka on ajanut terveydenhoitolaitokset etsimään keinoja infektioiden hallintaan järkevin kustannuksin. Apuun tulevat ympäristöä säästävät sellupohjaiset materiaalit.

UPM -
12.1.2018
UPM recognised as a Water Efficiency Frontrunner in China

UPM on saanut Water Efficiency Frontrunner -tunnustuksen veden tehokkaan käytön edelläkävijänä Jiangsun maakunnassa ja maanlaajuisesti.

UPM -
11.1.2018
Anne Särkilahti

UPM Energy myy asiantuntijaosaamistaan suurille teollisille sähkön käyttäjille.

UPM -
10.1.2018

Metsäsertifiointi on tärkeä osa UPM:n vastuullisuutta. UPM:n kaikki metsät ja puuviljelmät on sertifioitu joko FSC®:n tai PEFC™:n tai näiden molempien järjestelmien mukaisesti.

UPM -
8.1.2018
Jimi Leivo

Mitä yhteistä on meteorologin ja metsäteollisuuden toimitusketjun harjoittelijan hommilla? ”Tää on käytännössä ennustamista mitä me tehdään – vain kristallipallo puuttuu”.

UPM -
20.12.2017
Cosecha

Toimitusjohtaja Jussi Pesonen allekirjoitti WBCSD:n WASH-sitoumuksen joulukuussa 2014. Ohjelmalla haluttiin varmistaa, että UPM on turvallinen ja terveellinen työpaikka, jossa vesi-, saniteetti- ja hygienia-asiat ovat kunnossa.

UPM -
20.12.2017

Kun UPM:n nuoriso laitetaan miettimään, miten turvallisuusasioita voisi kehittää entisestään, saadaan rutkasti käyttökelpoisia ehdotuksia, joita kuunnellaan johtotasolla asti.

UPM -
13.12.2017
Ansa Helomaa

Viime kesänä UPM Metsällä työskennellyt Ansa Helomaa arvostaa vastuulliseen toimintaan kannustamista.

UPM -
12.12.2017